2007. december 13., csütörtök

A témához kapcsolódó mai kérdés úgy szól, hogy a célszemély tudja-e, hogy mi a különbség a liter és a háromszög között....?

a; nem, mert mindíg egy dobozzal vesz, és abban 200 db szög van
b; szerinte egy liter az egyenlő tíz szög, igy a három szög kevesebb
c; hát hogyne tudná, a liter a távolságot méri, mig a háromszög az egy növény


Most érkezett a hír, hogy a hős ott tartózkodásakor a helyi lakosok hurrikánért imádkoztak, mondván, az sokkal jobb......A karibi államok a NATO-t és az USA védelmi minisztériumát kérték, védje meg őket.....Sorozatossá válltak az öngyilkosságok, és jelenleg is karantén van érvényben egy kis üdülő faluban, ahol a kutatásom alanya ott hagyta az ágy alatt a zokniját...
A Pápa kitartásra szólította fel a helyi lakosokat, majd megáldotta a napot, amikor a nyaralás véget ért....

7 megjegyzés:

IQ Zénó... írta...

A " TARJÁNYI KONDÁS " e képpen épül be nemzeti kultúránkba. A rege író Szende Pista, mint szépírású Tollas Tímár a jelen olvasóin keresztül izen a jövőnek, példaként emelve elénk a nép eccccerű fiát, mint zebra bőrbe bújt disznó pásztor legényt.
Messzi századok ásatásai során kincsként előbukkanó, petyhüdt merev lemezemen ott lesz minden fontos, addig csak népköltések útján terjedő mende monda ékes bizonyítéka...Miszerint élt egyszer a Csíkos Mágus, aki igenis tudott a várból szart építeni...
És Ő is magyar volt!

Szende Szandinista írta...

Én azért a hősömmel kapcsolatban a nagy Ő használatát túlzónak tartom....És azt sem szabad elfelejteni, hogy azon kívül, hogy a nemzeti kultúra része, az ország fegyver arzenálját is komolyan növeli, mint potenciális biológiai fegyver. Egyébként, a bűzmirigy meg a vadászgörény része, de nem hiszem, hogy bárki is ezért szeretné a kis állatot.....

Imre írta...

....szóval itt (arany)ér véget az IQ
bajnokság-az egyik nemkirályi? csatornán is-mint bárhol másut a többi ereszben,magyarul 152-es háztartási szenyvíz elfolyócsőben,ahol minden távozhat Cenz ura nélkül,csak legyen meg a Newton-elv és bő lére legyen eresztve!Most dereng fel egy,a régi kérdéseidből:100-as szöghöz leírás???Akkor kakukk tojás nincs,a megfejtés pedig a relativitás elméletéből-E=emszercénégyzet-számolható ki,figyelembe véve a zebra csíkok disszonáns elhelyezkedését,mint hangjegyek sűrűségét az emlegetett személy "zenei kifejezés módjában",mely konstens,de főleg minusz/negativ/előjelű!
Most akkor mi van?Hát nem látjátok!
A "különbség" és a.

IQ Zénó... írta...

Jaaa...máán értem.
Hát most feladtad a leckét! Én meg a harcot, hogy meg fejtsem.
Gyakorlatias elmélkedésednek heje van ezen az oldalon, mert a Szende Monda író kedveli a kihívásokat.
A Tarjányi Kondással viszont vigyázni kell Tityi, mert ha nem vigyázol
megfújja trombidat, leégeti róla a
műanyagot oszt ledja a rezet valamelyik tisztességes fém felvásárló MÉH-észnek.
Akit úgy híííínak, hogy
Mágnes Miska

Imre írta...

Bocsi Viktéz irodalmias tájékozatlanságom mihezvaló meg nem NYÍLvánosságulása érdekében,ki ez?Ugyan annak a klánnak a,a,a "rokonnya" ez a mondaírószende,mint ahol bloggolunk?
..viszont azt disznópásztorját,ki úgy megfújja a rezet,hogy az a "Mágnes" kezijébe ragad,az olyan mint a Feketelovag a Montipitonban,kinek se keze, se lába,oszt mégis úgy nyiladzik mint Robin a hód!!!Inkább gyűjtsön mézet a gumifák virágjáról "Viraaaggal,meg a zebrás csalággyával"!
No,tegyünk nyílt vesszőt,oszt irány a tizes!Bele a közepijébe.

IQ Zénó... írta...

Na így mán oké! De osztan teljesen.
Vigasztaljatok már meg, hogy én is magam nem csak ti.
Tyi.
Tityi rajzoljál már valamit lécci!
Mert írni már tudsz Picasso stylban.
Vagy sorsoltad a betűket, mert félsz, hogy nagy tesó figyel? Kérem hozzá az Enigmát, vagy hozzad azt a 10 sört amivel én is efféle alfába kerülhetek!
Szétröhögtem magam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várom a választ, mint Vlagyivosztoki paraszt a tavaszt.

Imre írta...

...inkább rajzoljak?Egy fityiszt!Egy lityi hápéd mellé viszem a sört,írjuk a sort!Lemehetünk alfiba,minálunk így hijják a bótot,nem alfa,oszt ha kint kell maradnunk a hidegen,majd vonyítunk,mint farkas a lyuk mellett,esetleg erre az iccakára megalapítjuk a "Rókakígyó" nevű bigbandánkat,mivel legszebb népzenei témák az összeborulós stílusból erednek a szomszédok örömje szerzése szempontjából!Közben elővehetjük a "nagytesót"is,én kábé már a 2.sör után keresgélni fogom,mint Rozit,ugyan is ittenség nem adnak olyan flancos nevet a falu legbelevalójább hölgyeményének,hogy:Enigma
Ja!Közben felőlem a víg aszt is megvárhatjuk,csak hozzon vmit inni!