2007. december 20., csütörtök

Na már most!!! Én sosem állítottam olyat, hogy csak valakitől hallottam a történeteket.....én "hivatalból" nézem, és kutatom az adott témát. Sőt a főszereplő családfáját visszavezettem egészen az australopitecus szintjéig. Ez elvileg több tíz millió év, de ennél a familiánál nem volt ilyen nehéz dolgom, elég volt 5 azaz öt generációt visszamennem, és már oda is jutottam. Ebből viszont arra a következtetésre jutottam, hogy amikor az én őseim Árpád vezérrel már a hont foglalták, a zebraguru ősei vígan lubickoltak valamelyik óceánban, mint egysejtű papucsállatkák.
Ez viszont nagyon sok mindent megmagyaráz.
A hozzászólásokra csak annyit szeretnék reagálni, hogy így tovább....miután sikerült egy nagyon fontos összefüggést feltárni a babfőzelék, a kettes számrendszer és a fallosszal való festés között, én is megvonnék egy összegzést.
1. Lehet, hogy Charles Darwin a hiányzó láncszemet most megtalálná, ha be tudna kapcsolódni a kutatásba. (azért nem bánom, hogy nem kapcsolódik be, mert elég hülyén nézne ki egy zombi a társaságban) Az evolúciós tan , így teljesen igazolttá válna, mert megvan a kapocs a majom és az ember között
2. A szereplőnk nagyon hasonlít annak a bizonyos festőnek az ecsetjére
3. A hangaja olyan mint a babfőzelék kellemetlen mellékhatása, függetlenül , hogy feltéttel, vagy feltétlenül eszi
4. A zebrák genetikailag sokkal közelebb állnak a valósághoz, mint amikor ez énekre nyitotta a száját
5. Még ma fel kell találnom egy időgépet, és visszarepülve az időben meg kell akadályoznom a szülők megismerkedését
6. Ha nem megy az időgép , kilövési engedélyt kell rá szerezni
7. Esetleg ötvözni kellene a rézzel, és valami fúvós hangszert készíteni belőle
8. Titokban bele kellene csempészni a forgatókönyvbe egy olyan történetet, hogy véletlenül falazza be saját magát
Ezek azok a következtetések, illetve megoldások, amik előremutató megoldást adhatnak a kenguruk szájszagának enyhítésére. A kettes számrendszer gondolkodóba ejtett egy kissé, de ha dalszöveget kellene írnom eme drága jó ember(?) dalaihoz, azt gondolom elég lenne a betűk lólépésben a klaviatúrán való egymásmellé rakása, és a refrén lenne az, hogy óóó kettes szám rendszer, óóó mi a fene vagy......
Ne feledjük, nemsoká itt az utolsó kvíz kérdés, és utána összegzem sokrétű kutatásomat

4 megjegyzés:

Imre írta...

Szinte hallani a refrén égbe kúszó dallamát,mely megtörve a sakk konjuatív lépéseinek sok színűségét,a ló és a gyalog mivoltára élezi ki a színeket,mint az összekevert zongora billentyűk!Viszont!
Szeretném leszögezni,-minimum 100-as- hogy a köcsögduda nem ötvözhető,mert természetes anyagokból készült,mint a többi is,de ez így természetes!
Eskütétel:szerény személyem igéretet tesz arra,hogy a "köcsögbőgő" nézetségi kvótáját ezekután sem gyarapítom még 1el se!Elég a neten beleszaladni,mint a 4 tagu család ebédre elfogyasztott babfőzeléke után a kismásfelesbe,és szembesülni azzal,hogy neeem változik(zott) semmi!Lövöm a poént:
"Gazdag karacsonyt tarthatnak a tolvajok abból a zsákmányból, amit tegnap szereztek Gáspár Győző nejétől, Beától a WestEnd egyik üzletében, amikor kitépték Gáspárné kezéből a táskáját. A showman feleségénél 420.000 forint!!!!!!!! készpénzen kívül bankkártyák, forgalmi, egy aranypénztárca és egy slusszkulcs volt. A Gáspár családnak a meglovasított kisebb vagyonon kívül a pénztárca eltulajdonítása fájt a legjobban, mert az a jamaicai békülés emlékét őrizte.

„Elmentünk shoppingolni és közben kirabolták Beát. A biztonsági őrök sehol nem voltak, ahogy kamera sem. Minek tegyünk feljelentést, hogy nyomozzanak? Úgyse fog történni semmi. Elmentünk karácsonyra bevásárolni és ez lett belőle. Sajnálom szegény Beát, de ez egy ilyen ország, ne csodálkozzunk, ilyenek az emberek. Irigyek. Velünk ilyenek történnek: megvernek, meglopnak, követnek. Ebben a kurva országban mindent meg lehet csinálni. Mi lesz a következő, megerőszakolják Beát? A tolvajoknak meg azt üzenem, hogy költsék a pénzt a legdrágább gyógyszerre!" "

....ezegyilyen....,mert "kisM"-om éppen saját véleményét erőlteti ki Magából!Írnék én magamtól is,de...
de hát nincs egy jó téma.Miről?/dalszöveget CSAK üveges felkérésre/

IQ Zénó... írta...

Először is nevezzük nevén a gyalogot...PARASZT!Vagy Tahó..már nem is tudom?!?!
Tök jó, hogy végrte egy igazi tudós tárja elénk a bizonyítékot, hogy mégiscsak egy ausztrálopitechusról van szó nem pedig egy szlovákopitekusról.
Én mint Hungaropitekusz őrzök egy régi képet, igaz csak fekete-fehérben, mert kurva régi.
Ezen tisztán kivehető, mikor a 10 a 27-en köbük nagyfater / azé nagyfater, mert mégse MATRIARHÁLIS / több egysejtű társaságában hátrafelé nyilallás közben partra toppan a PANNON tenger napsütötte fövenyén.Szétnéz, hogy vannak-e itt Szlovákopitekuszok... és miután lakat mentessé nyílvánítja a területet határozott osztódásba kezd megrajzolandó az én géntérképemet.Amin azóta se tudok eltévedni, mert mégiscsak egy "Magyar" szellemi termékről van szó.

Imre írta...

....vmi van a levegőben!Bár nem festetett fehérre,de nézve a naptárt,itten készülődik a megleghittebb,mit legyen csak "eccerűen" a családé,kívánva mind azon által NEKÜNK:Boldog,békés karácsonyt!

Azé figyelek!Válaszom,b;mint Bééééla!

Hepi písz xmas for evribadi!

420.000 (I)yen!!!!!!!! készpénzen kívül magyarkártya, forgalmi, egy aránytalanul kicsi pénztárca és egy vécékulcs volt,mit a családnak meglovasított a "testvír csávó",de a pénztárca eltulajdonítása fájt a legjobban,mivel abban volt a jövő heti 5-ös Lottó, kettes nyerőszámkombinációja!
E=mxc a másodikon,mivel a fsz-ten lakik a házmester,az I-sőn meg nem áll meg a lift!
BBKarácsonyt!

Szende Szandinista írta...

Én azééé sajnálom őtet.....szegéééény. Biztos hogy nagyon rossz lehet néki. Megint mehetett a bankba, ott lehet, hogy sorba kellet újra állnia, és csalk ezután kapott ismét bankkártyát, és pénztet......szegéééénke. Biztos, hogy nagyon rossz lehet neki. És közben azt sem tudja , mi az a Pannon tenger....mert oda nem szervez egyik utazási iroda sem utat....csak mindígt a Karib-tengerhez.....szegééééény