2007. december 6., csütörtök

Idézet egy internetes hírportálból

"És a siker természetét még a szakemberek sem tudják pontosan megítélni. Egyfajta sajátos hőst teremtett a csatorna egy salgótarjáni romából - amit pont a cigányság képviselői (így Daróczi Ágnes, aki sokat tett a romák elfogadtatásáért) nem díjaznak feltétlenül - az így létrejövő kép ugyanis egy hangos, extrém kisebbséget mutat be, ami lassan a politika hozzáállására is hatással van."

Hát így múlik el a Világ dicsősége....Tegnap füstjeleket kaptam Új-Zélandról, ahol a Maorik első számú vezetője közölte, hogy megszakít minden diplomáciai kapcsolatot Magyarországgal addíg, amíg a "Showman"-t ki nem engedik a zártosztályról........ Nem tudtam meggyőzni a törzsfőnököt, hogy nem ott van. A legújabb részt követően az albánok az ENSZ Biztonsági Tanács összehívását követelik, mert az "egyfajta sajátos hős" egy napi költekezése, meghaladja az államuk egy egész éves költségvetését. Afrikában zavargások törtek ki........még keressük van-e összefügges az incidensek és a műsor között. A Dalai Láma megszakította Marx: A Tőke c. könyv olvasását, megtanult repülni, ....és haza repült

A legborzasztóbb, hogy elhisz magáról...... a folytatáshoz szükségem lenne 2 kg bélszinre, mert tatárbifszteket akarok csinálni.....

3 megjegyzés:

Imre írta...

Boncolgatok,vesézgetek,próbálom megfejteni ezt bű(mű)bájt,mely hasonló képpen témairányos megnyilatkozásokban azonosul értelmi felfogásunk mikroszkópikus porszemén,Bocsi,elírtam,ez té ragos,porSzemét!/"sajna" nem láttam mééég 1 részt sem,mert amikor megjelenik a keretes virágözön,rögtön a rokonokra gondolok,a Moráéra és kapcsolok!Arréb.Csuklik is a mama rendesen!(na nem a milyénk!)
Dolgoztam olyan helyen,ahol megértettem,miért is nem lehet azt mondani ami a valóság,mert abban a pillanatban már nem izs vótá á tezsdvérük.Nem csoda a csoda,hogy aki "megszakítja:A Tőkét",az előbb- utóbb madárrá változik.Ezért mondta V.I.L.-szabatosan fordítva-olvasni,olvasni,olvasni,hogy az repüljön haza,akiknek,ottánság ván á:HAZA!!!

Van hiperszuper spéci "sava-borsám",kimondottan tatárbifsztekhez,és kíváló minőségű pirítós alapanyagom,akár 2 kilóhoz is!

orbe orbe írta...

Dear I'm're generalom na nem az enyem csak csinalom.
they discuss the pros and cons of destruction and welcome the newly deceased.and Orion's still laughing, he's holding his sides as he rolls on the floor in the sky.

Imre írta...

Dear "orbe orbe",és innen mondhatom ki is fújt a perfect English tudásom.Sorry,hogy itt válaszolok,de pinky árnyalatom sincs a decemberi ködös napokban,hogy:mi van??????? az "üdvözlés" előtt,és után,ja meg az Orionnak a gurulós oldalán,a padlón az űrben?!?:D
Ja,még ennyi megmaradt a 2 éves tanulmányaimból:sorry,I don't speak English!/jól tom?eccerű tagadó alak?/ És még ez is:Katy is a very big whore!Más!...szóval az enyém se,de generálhatnánk,:Made in Hungary???Thank You Very Match!!,de komolyra fordítva,ha lehetne,MAGYARUL.
Üdv Neked is,itt a "Lazy" eszesznista bloggjában!;)