2007. december 25., kedd

Karácsony búcsúztató

Hát lassan magunk mögött hagyjuk az Ünnepek gyomorsavat generáló melankóliáját, a bejglik kezdenek kiszáradni, a halászlé romlásnak indul, és a feldíszített fákról is leperegnek az első tűlevelek. De elkeseredésre semmi ok, hiszen már csak 364-et kell aludni, és megint itt van. A kereskedők kezdhetnek leltározni, az utcalányok vissza mehetnek az utcára, és a karácsonyi utálkozási szünet is végére ért. Végre megint hétköznapi módon utálhatjuk azokat, akik most három napig a szeretetünkben fürödtek. Lassan a média is abba hagyja a rengeteg csodálatos , sablonoktól mentes karácsonyi dal, ének, zeneszám sugárzását, amitől azt hiszem, az ekcéma kialakulása is levezethető. Azt azért sajnálom, hogy a Kartel semmilyen karácsonyi nótával nem örvendeztette meg a nagyérdeműt.....Pedig üde szinfoltja lehetett volna a részeg angyalka a sok nyálas csingilingi között......Jövőre rá kellene őket beszélni.
Azért szerintem egy közvélemény kutatást megérne, hogy ki hogyan éli meg a szeretet ünnepét. Az az egy óra, amikor a gyerekek az ajándékot kibontják, és elfogyasztjuk az ünnepi ebédet, vacsorát (kinek mi a fő étkezés) az még rendben is van. De utána következhet az év legunalmasabb időszaka. Vacsora után sokan szivesen ledőlnének egy kicsit, de nem lehet, mert a vendégekre folyamatosan mosolyogni kell, és sokszor ismételgetni, hogy de szép is ez a mai nap, csodálatos az ünnep........és közben annyira unatkozunk, hogy a tyúkszemek a lábon önálló életre kelnek.
Most meg már várhatjuk az újévet, a fogadalmak sűrűjét, és a sok kedves, és megértő politikus beszédét arról, hogy nekünk miért is jó, hogy ők vannak. Nagyon izgi, ugye.....?
És a döbbenetes az, hogy ezt el is hiszik magukról. De tudjátok mi a legfélelmetesebb.....?
Egy nagy barna medve.......

Lassan itt az utolsó kvíz is a kretén célszemélyről, és az összegzés után egy új témával borzolom a saját, és remélem mások idegrendszerét. Addig is mindenkit kérek, így az ünnep végén, énekeljen el még három karácsonyi dalt, lehetőleg nagy nyilvánosság előtt. Alkalmas hely , és idő lehet erre egy mise, nem törődve a pap tiltakozásával, egy dugig telt kocsma, csak közel legyünk a kijárathoz, esetleg egy opara előadás, amikor a dagadt nő a szinpadon levegőt vesz, de arra készüljünk fel, hogy rövidesen bele visít majd.....

2 megjegyzés:

Imre írta...

....hát igen!Tény és való,a tökéletes ok-okozati levezetés!Csak arra kell vigyázni a "nagy barna" medvével,mit Szabi annak idejében nyílvánosságra hozott,miszerint:"folyhat bmilyen erősen a víz,nem biztos,hogy eltünteti a nyomokat!" MÁS.

A narancsszinű szegfűt a galambok szájából úgy sem tudjuk ki énekelni,nem hogy még kifesteni,"maraggyunk inkába kapt a fánál" és érezzük egymást jól,itt!

Még mindig(kedvenc sógorom után)b; mint Bééééla!/nem vég!Szabó,sajna?/

Virágot,(Velőrózsát)Viszkit,(Víz nélkül,Trisztán és Izolda)az öltözőmbe kérném!!!NE VÁRD MEG A SZÜNETET.......

Szende Szandinista írta...

Viszkit azt szivesen viszek bár mikor, de a virágot mellőzném, mert a végén még rózsaszín háromszöggel a mellemen masírozhatnék a virtuális világban.
Virágot inkább vinnék a média egy-két hölgyének az öltözőjébe (vagy lehet , hogy nekik vetkőzőjük van)