2007. december 10., hétfő

Szellemi hasmenés

Ismét túl vagyunk egy hétfő estén. Remélem minden érdeklődő végignézte eme csodálatos család "spontán" kinlódását. A bírkózást a kocsonyás fazékkal, a szerelmi vallomásokat.........teljesen meghatott. A szellemi hasmenés első jeleit tapasztalva magamon arra a következtetésre jutottam, hogy jó lenne a show interaktív változatát is megcsinálni egy cd-n, és még karácsonyig a boltokba is eljuthatna. Micsoda lehetőség lenne , ha a néző gombokkal szabályozhatná a történéseket. Lehetne olyan jelenet, hogy a hős, aki bár úgy néz ki, mint egy fóka (itt elnézést kell kérnem a fókáktól, csak a testi adottságokra gondolok), de úszni nem tud, beesik az óceánba, és megtámadja egy cápa. Gyorsan megtanul a vizen futni, kirohan, és felmenekül egy fára. A cápa utána mászik, de addigra a hősünkbe bele szeret egy, a fán élő őshonos majom, és elzavarja a cápát. Aztán boldogan élnak a titkos kis kapcsolatukban, és esténként együtt énekelnek. Olyat is el tudok képzelni, hogy az alany a karibi térségben shopingolni indul, kedves kis nejével, és utánuk mindenki palóc tájszolással kezdi el beszélni a spanyol nyelvet.Vagy elkerül az angol királyi udvarba udvari bolondnak, ami az öltözéke alapján teljesen hihető, és szép lassan az egész udvar megbolondul, így a normannok vissza szerzik a trónt, és megtámadják Amerikát. Lehetne egy olyan jelenet is, hogy a célszemély egy világtól elzárt törzs fogságába kerül, és a törzs egyszerűen megeszi. Ez lenne talán a legjobb megoldás.......az egész világnak.....de Magyarországnak mindenképpen.

7 megjegyzés:

Imre írta...

Van egy "jó",meg egy "rossz" hírem!Mutatom így egyben mind a "kettőt",idézem:
Gáspár Győző majdnem két hétig nyaralt feleségével Jamaicán, ahol újra összemelegedtek, viszont kisebbik lányuk belebetegedett szülei távollétébe. A show-nak most egy időre vége, amit a showman meg is siratott a stábtagokkal együtt, de a mostanra megnyugodott Győzikének új tervei vannak. Üzletemberi ambícióiban szerepel lakópark építés és butiknyitás is. Persze az új formációját sem hanyagolja el.
Erre varrjatok gombot!
Per pillanat semmilyen egetrengető kreatív közkincsé tehető agyi történésem nincs,háj!

Szende Szandinista írta...

Tityi! Most szembesülök a ténnyel, hogy Téged tisztelhetlek a bejegyzések mögött.....Eddig csak Imre volt a klikk után, és hát Imréből nem egy van a világon...Azt tervezem, hogy a héten felfüggesztem az ilyen irányú "kutatást", és keresek más támát is....de azért még vissza térek ide is.....

Imre írta...

Ja!kösz,de lehetnék a fiam is,mert ego már Tityi bácsi lettem az Ő generációjának!Ja!Az Imrék már csak ilyenek!Király!!!Herceg!!Udvaribolond!
Különben nekem megtiszteltetés,hogy nem rugtál még ki a bloggodból!
Nyitottam én is,csak még érlelődik a téma.Addig is kontrázok,Te meg csak folytasd nyugodtan a "solo"-t!

Szende Szandinista írta...

Ok Tityi bácsi! :-)))

Imre írta...

...mintha egy kiccccsit lanyhulós félben süjjedne el eddigi szubobjektív vizsgálódási formulád az eddigi pazar mentális,globális,agyban pörsenős levezetésekben!?Nem az okokat keresve,mi történt?Tán meghalványulni látszik a józan ész által meg nem látható fényesség,mint "black man"(legyenanevemondjukGáGyő) szájában a Negró,egy sötét alagútban?Kiittad tán hajnali kávéd összes feketéjét,s mától világos minden?Vagy:az sincs!?
Lazítsd ki az utolsó feszkót adó gátlási stimulákat minden testrészeidben rejtőző-pshyiater duma-és a lényeg,elmélkedj tovább azon a témán,mit,Magadévá tettél eddig!!!

Szende Szandinista írta...

Folytatom én, csak közben a zene is mindenkié....és hát,... zsúfolt hely, csak egy lépés kell, hogy összeütközz valakivel...

Imre írta...

Na!
Azé!