2009. február 9., hétfő

Ez egy farsang itt....

A hét végén, apai kötelességemből kifolyólag, sokadjára is részt vettem Kicsi Lányom iskolai farsangi buliján. A gyerekek nagyon aranyosak, és ügyesek voltak, ehhez nem is férhet kétség....

De.....és mivel most nem azt akarom leírni, hogy Pici Lányom mennyire ügyesen táncolt a többiekkel, lenne néhány kérdésem, majd javaslatom.....

1. Ez a sok ingyenélő mihaszna politikus mit keres egy ilyen rendezvényen????

2. Ha már oda ette a fene, miért kell egy ilyen kedves gyerekzsúrt az undorító szereplésvágyuknak, és korteskedésüknek alárendelni?

3. Miért kell külön köszönteni őket, ...tisztelt műsorvezető?

4. A XXI. században miért kell tapsikolni a közönségnek, ha meghallják ezeknek a nevét.

5. És ami a legfontosabb....meddig tart még ez a ki..sz....ttttt posztkommunista ripacskodás?

ha reálisan belegondolok, szkeptikusan csak Hobot tudom idézni: "Sosem lesz vége...sosem lesz vége"....Mert ugye azt is régen tudjuk már, hogy " A paraziták parádéján a patkány a prímás..."



- Javasolnám, hogy az elvtársaknak, a megasztár és a szombat esti tánc mintájára rendezzünk BESZÉD versenyt, több fordulósat, az ATV és a Napkelte támogatásával. A fődij legyen az, hogy a Hegyalja, vagy a Sziget fesztivált a nyertes nyithatja meg....hátha utána elmegy a kedve a beszédektől.
A veszteseknek viszont meg kell igérniük, hogy nem mondanak beszédet legalább egy hónapig....szerintem nem sokan bírnák ki, az igéreteiket meg már jól ismerjük.
Javaslom továbbá, hogy a "fontos politikusok" számára alakítsunk ki egy dalárdát, ahol kánonban énekelhetik az internacionálét, ütemes ceglédi kanna kisérettel.
Utoljára pedig javasolnám saját jelölésemet egy olyan, magas posztra, ahol mindezeket a javaslataimat végre is tudom hajtani.

Aki egyet ért az itt leírtakkal, az ma ne menjen a holdra kutyát sétáltatni, innen fogom tudni, mennyien vagyunk

Nincsenek megjegyzések: