2008. február 5., kedd

A vasutas meg a vasútja

Itt az idő, hogy újabb valós társadalmi problémákat feszegessek, és elnézést kérjek azoktól, akik hiányolták eszmei nyaforogmáimat, és reklamáltak amiért ezt a kis időt kihagytam. Az általam most kiválasztott valós társadalmi problémák egyike, hogy a vv Anikó (tudjuk, aki a konkurenciánál a nagy Nő) miután megműttette ismét a melleit, egyszerűen csak bevonult a nyuszis magazinhoz, és lefotóztatta magát.....ezzel összefüggésben ismét elkezdődött a vasutas sztrájk......

Lássuk először is a mi drága Anikónk vonatkozásait az esettel kapcsolatban.....mert azt lássuk be, ez egy eset.....mégpedig a javából.....ne gondoljon senki rosszra, ő éli az egyszerű kis életét, próbálja elhinni, hogy 80%-ban az esze és tehetsége az ami ismertté tette, ......és néha a lábai is egymás mellett találhatók......és semmi köze a dolognak ahhoz, hogy a fél média már átmasírozott rajta, és még mindíg ott van a média másik fele.....de ha jobban meggondoljuk, ezzel senkinek nem árt, és az a tény, hogy a pasik jó alaposan megnézik mindenhol, és így tartják szánalmasnak,....... az egy egyszerű szellemi árukapcsolás.

Na de itt van a vasutasok sztrájkja. Addig amig a mi Anikónk sok-sok okot talál arra, hogy valaki ágyába varázsolja magát, addig a drága vasutasok egyik szakszervezete, annak is a sármosnak egy kicsit sem nevezhető vezére, szintén megannyi okot talál arra, hogy ne dolgozzanak. Először a vonal megszüntetések......utána az egészségbiztosítás......most a 10%-os fizetésemelés, és a privatizációs bevételekből, fejenként 250.000 forint. A következőkben ezt a valós társadalmi problémát fogom boncolgatni, néhány ötlettel arra vonatkozóan, hogy ki miért sztrájkoljon szerintem és természetesen Anikóval is megpróbálok telefonon kapcsolatba kerülni, talán ő lesz az a tudósító, aki csak nekünk beszámol majd arról, hogy mi a helyzet a Hejőszalontai megállóhelyen.........folyt.köv.

3 megjegyzés:

IQ Zénó... írta...

Anikó, aki nem is nagyon okos, és nem is kicsit fax tarisznya tuti, hogy vasutas családból származik.
A jó vasutas meg ismeri mind a két BOR típust..az egyik a van bor...a másik a nincs bor.

Imre írta...

...csak óvatosan az "ütközőkkel"!Nem árt tudni,hogy a rendes vasutas 3. szomszédja is hüje,sőt,ha tovább fokozom megelőzi a rendőrt és a postást is!!!De!!!már mint közszájon még nem forgó Anikó "ütközői" is manipuláltak,jól fel van fújva!
Egy szó mint száz,holnaptól nincs kedvem dolgozni,sztrájkolok!/csak nálunk még úgy hívják "szabadságolás/
Na,minden jót nekem,hogy ily ügyesen kitudtam harcolni,amit akartam!
Gúd Báj,majd gyövök!

Szende Szandinista írta...

Na mán megin ezek a régi beidegződések.....há mág sohasenem vót vasutas barátotok.....vagy Anikó barátnőtök???
És ez egy szó mint százzal sem mindíg értek egyet........és olyan is kell, hogy legyen, hogy volt bor.....

Na de majd folytatom, és akkor kiderül az igazság