2009. november 28., szombat

Már megint egy vasárnap....

Már megint egy vasárnap...... És megint van minek örülni.....állítólag éllovasok lettünk. Na ja, a hatalmi elit tobzódásában mindenképpen. Csak azt tudnám, hogy ezek az elvtársak, és urak meddig mennek el a hazudozásban? Ebben az országban az egyszerű halandó mindebből csak annyit érez, hogy megint egy számla, amit majd most jól nem tud kifizetni, de azt legalább éllovasként teheti.
Már megint egy vasárnap......Egy újabb nap, ami úgy telik el, hogy a hírek nem információt szolgáltatnak, hanem bosszantanak minden jó érzésű embert. Azt mondják, hogy a magyar nem összetartó nép......De! Csak a politika igyekszik megosztani, hogy a saját rablásuk, lopásuk által okozott problémákat legyen kire fogni! A rendszerváltás elmult 19 évében eltünt az országból a vagyon jelentős része. A privatizációt annak idején azzal indokolták, hogy az állam rossz gazda, ami igaz is, és hogy majd a befolyt pénzekből kifizetjük a már akkor is tetemes államadóságot, és itt lesz a kánaán. Nekem mint laikusnak úgy túnik, mára ez az adóság megduplázódott.
Már megint egy vasárnap.....A megélhetési bűnözés után újabb fogalommal ismerkedhetünk, a stratégiai gyerek fogalmával. Persze az ilyen esetekben szemérmes politikusok, és "szakemberek" tagadják ennek létezését, mert ezt a Rózsadombon, vagy a Parlament történelemmel átszőtt patinás termeiben, folyosóin nem érzik, nem is érezhetik.....de mi a kisemberek tudjuk, hogy van.
Már megint egy vasárnap......és már csak hetet kell aludni, hogy megint egy vasárnap legyen végre....

Nincsenek megjegyzések: